Skämten blir bara sämre och sämre!

Jag har sedan i våras förstått att varken Sverige eller Natos Europaländer har varken nyservade vapenbärare eller ammunition till dem. Så jag gick och väntade på att det skulle starta upp mer produktion för att åtminstone förse Ukraina med vad de behöver, men nej ännu inte i dec 22.

Jag läser nu i december att EU resonerar i termer av att ta hem produktion från Kina. Tur man inte förlitade sig på att köpa från Ryssland!

Vad kallas sådan beredskap? Och vad kallas de som har skapat denna situation?

Jag behöver inte svara på det själv.

Det e som det varit som USA nästan uttryckte det när NATO gick in i Libyen och hade tömt ammunitionslagren efter 11dagar.

Det Ukraina förbrukar på en dag tar det USA två veckor att producera när det varit som värst! Europa förväntar jag mig är en storleksordning sämre. Minst! Det är ”Just in time med DHL som har gällt”.