Ukrainakrisen

Jag är mycket orolig att våra stridsvagnar och annat aktuellt kommer försent.
Väst säger, och repeterar, att Putin och Ryssland får inte vinna.

Med detta sagt – är detta en from önskan eller är man beredd i Brüssel? Svaret är att man är inte beredd för då hade man åtminstone legat steget före med utbildning.

Om vi utgår från detta – och om våra förstärkta vapen inte hinner fram innan Ryssland gör grus av hela Ukraina och motståndet är på väg att krokna, skall NATO själva fylla stridsvagnar och stridsflygen?

Vad tillåter vi att rädslan för Rysslands galenskap med kärnvapen får leda till? Ger vi oss eller visar vi att vi tänker inte heller leva under ryssarna helt förvridna uppfattning på sin rätt att härja, tjuva, ljuga och dominera andra.

Det unika med Ryssarna är att de inte ser någon annan kvalité med sin ”civilisation” än att stoltsera med att kunna offra mer av eget folk för att överheten skall kunna sitta kvar och resten fortsätta att slava som slaver. Putin säger att de är ett unikt folk. Det innebär inte att de skall upp på någon rödlista.